Onze diensten

ENGINEERING

Van een simpele schets tot een uitgewerkt technisch ontwerp, wij brengen het
tot leven met hoogstaande kwaliteit. Onze engineeringafdeling staat garant voor ontwerp-, detail- en werkplaatstekeningen, met behulp van geavanceerde 3D- tekenprogramma’s. Onze automatiseringsprogramma’s ondersteunen onze
werkvoorbereiding waardoor ontwerpen naadloos worden omgezet naar
bestellingen, inclusief de vereiste kwaliteits- en controle rapportages.

PRODUCTION

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur, waardoor we altijd paraat staan voor elke uitdaging. Wij produceren producten die door ons zelf volledig uitgewerkt zijn, maar ook producten waarvoor wij van onze opdrachtgevers de werkplaatstekeningen ontvangen. Dit zijn zowel constructie onderdelen als transport en industrie producten. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het vervaardigen van stalen en non-ferro onderdelen voor bedrijven in de energiesector, met name voor transformatoren en onderstations. Bij alles wat we doen, staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. We zijn gecertificeerd om deze taken met vertrouwen uit te voeren.

INDUSTRIAL SERVICE

Onze service is niet alleen snel en efficiënt, maar ook doordacht en klantgericht. Onze volledig uitgeruste bedrijfswagens stellen onze medewerkers in staat om direct ter plaatse oplossingen te bedenken en onze klanten volledig te ontzorgen.